Nextcloudin käyttö

560,00  sis. alv24%

Nextcloud esiasennettuna omalla virtuaalipalvelimellasi tai web-hotellissasi on nykyaikainen oma pilvipalvelusi .

Käymme lävitse miten nextcloudin perustoimintoja käytetään. Esittelemme kurssilla myös parhaimpia nextcloudin ilmaisia lisäosia ja kerromme miten niitä käytetään

Haluatko koulutuksesta lisätietoja tai asiakaskohtaisen toteutuksen?

Lisätietoja: Compuline Oy

Kuvaus

Mikä Nextcloud on?

 • Onko nextcloud tiedostojenjako-ohjelmisto?
 • Onko nextcloud verkossa säilytettävä kalenteriohjelma?
 • Onko nextcloud ryhmätyöskentelyn väline, jossa voit muokata asiakirjaa yhdessä ryhmäsi jäsenten kanssa?
 • Onko nextcloud pikaviestin chat -ominaisuudella, ääni- tai videopuheluilla ja tiedostojen jakomahdollisuudella?
 • Onko nextcloud palvelimella toimiva selainpohjainen sovellus, jonka käyttö ei vaadi mitään asennuksia tietokoneellesi tai kännykkääsi?
 • Onko nextcloud sovellus joka toimii eri käyttöjärjestelmissä kuten Windows-, Linux-, MacOS-, Sailfish- ja IOS-käyttöjärjestelmissä?
 • Onko nextcloud sovellus, joka toimii eri laitteissa, kuten kännyköissä, tableteissa ja tietokoneissa?

On. Nextcloud on kaikkia edellämainittuja. Siitä todellakin löytyy kaikki edellä luetellut ominaisuudet ja paljon muuta.

Kurssi on verkkokurssi.

Kurssin materiaali on tallennettuna kurssiympäristöön.

Kurssi sisältää 1h henkilökohtaista konsultaatiota / osallistuja osallistujan kanssa sovittuna aikana. Konsultaation aikana osallistuja voi kysyä ohjeita, neuvoja tai apua ohjelmiston käyttöön liittyen.

Nextcloud sisältää mm. seuraavia ominaisuuksia:

 • Luotettava ja turvallinen oma pikaviestin ja kommunikaatiokanava yrityksen sisällä.
 • Siinä on tiedostojen ja hakemistojen säilytys ja jakomahdollisuus.
  Voit tallentaa asiakirjasi, materiaalisi, videosi tai äänitallenteesi palvelimellesi ja jakaa ne haluamillesi ihmisille antamalla heille oikeuden muokata tai vain katsoa asiakirjaa tai materiaalia. Voit jakaa tiedostot tai hakemistot myös linkkinä haluamillasi oikeuksilla.
 • Tämän lisäksi siinä on lukuisia ryhmätyöominaisuuksia, joita voi hyödyntää monin tavoin.  Työryhmän jäsenet, joille on annettu oikeudet voivat yhdessä työstää office asiakirjoja verkossa ilman, että tietokoneelle tai tabletille on asennettu tekstinkäsittely, esitysgrafiikka tai taulukkolaskentasovellusta
  Nextcloudin kokoonpanoon voidaan liittää sähköposti, kalenteri, muistiinpanot, yhteystiedot.  Kalenteri, joka on helposti linkitettävissä (caldav -standardi) kännykkään tai muihin kalenteriohjelmistoihin toimii työryhmän palaverien ajanvarauksessa helposti, jos niin halutaan. Linkityksen avulla kalenteri toimii verkossa huomaamattomasti ja voit edelleen käyttää tuttua kalenteriohjelmistoasi, johon kalenteri on linkitettynä.
 • Nextcloud on turvallisen tapa säilyttää ja hyödyntää tietojasi omassa omalle virtuaalipalvelimellesi tai web-hotelliisi asennetussa pilvessä.
 • Ei lisenssimaksuja, ilmainen, ällistyttävän monipuolinen ja helppo.
 • Selainpohjainen videokuvan, äänen ja työpöydän jakaminen, joka
  toimii Windows, Linux ja Macin käyttöjärjestelmissä, ja joka ei vaadi minkään erillisen sovelluksen asentamista tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen.Kalenterin ja office työkalujen lisäksi Nextcloudissa on joukko erinomaisia yksinkertaisia työkaluja ryhmätyöskentelyn tueksi kuten esimerkiksi
  tiimeille tarkoitetut tehtävälistat ja muistiot.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.